Een show van de jeugdleden
Een show van de jeugdleden Archief BDUMedia/De Gemzen

Sporten voor volwassenen bij De Gemzen in Bunnik

14 augustus 2023 om 11:18 Gymnastiek

BUNNIK ,,Heb je de maandagavond van 20u30 tot 21u30 nog vrij in je agenda, houd je van verschillende sporten en vind je het leuk om actief bezig te zijn in een enthousiaste groep? Kom dan langs in de Rijnzaal, Camminghalaan 25 in Bunnik”, aldus De Gemzen, de gymnastiek- en turnvereniging in Bunnik.

,,In dit uur wordt er onder leiding van een enthousiaste instructrice actief met elkaar gesport. Wij beginnen met een spel of werken aan de conditie. Hierna komen de spierversterkende oefeningen aan de beurt, met veel aandacht voor buik, benen, rug en core stability. Oefeningen kunnen op meerdere niveaus worden uitgevoerd.
Wij sluiten af met een spel, bijvoorbeeld basketbal, volleybal, hockey, korfbal of badminton. Hoe hoog de lat ligt, bepaal je zelf: niets moet, alles mag.

Houd je niet van de sportschool, maar meer van gezellig met z’n allen en van afwisseling en ben je tussen de 40-65 jaar, dan is dit wellicht iets voor jou. Kom dan een maand gratis meedoen.”

CONDITIE

Wil je dicht bij huis werken aan je conditie, spieren en gezondheid werken dan kun je maandagavond van 19u30-20u30 terecht in de Rijnzaal, Camminghalaan 25 in Bunnik.

In dit uur wordt er onder leiding van een enthousiaste instructrice actief met elkaar gesport. De les begint met het conditie gedeelte. Hierna komen de spierversterkende oefeningen aan de beurt, met veel aandacht voor buik, benen, rug en core stability. De hele les wordt gebruik gemaakt van muziek. Het zijn afwisselende lessen, variërend van aerobics, steps en HIT (circuitvormen), met en zonder gebruik van dumbells en weerstandsbanden. Kom een maand gratis meedoen.

Heb je nog vragen; mail gerust naar: secretaris@degemzen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie