Margo Jungerius in de Kromme Haan.
Margo Jungerius in de Kromme Haan. de Kromme Haan

Speeltuin vol activiteiten voor volwassenen in Bunniks de Kromme Haan

5 januari 2022 om 13:00 Activiteiten

BUNNIK Met ‘de Kromme Haan’ in Bunnik is er een speeltuin geopend voor volwassenen. Hier vind je allerlei activiteiten en aanbod om écht te kunnen spelen. Iets voor kinderen, zou je misschien denken, maar ‘de Kromme Haan’ is voor alle leeftijden.

PLAYFULNESS ‘De Kromme Haan’ opende afgelopen september 2021 haar deuren met één nadrukkelijke bedoeling: Iedereen, jong & oud, aan het spelen te krijgen. Dit doen zij vanuit de gedachtegoed van Palyfulness. Er wordt gebruikgemaakt van creatieve vormen, zoals intuïtief schilderen, clownerie, improvisatie en theatersport. Margo Jungerius, één van de oprichters, zegt: ,,Het is vrij en zonder regels. Dat is bevrijdend in een wereld waarbij je altijd met vooropgezet plan werkt, wil ontwikkelen of jouw doelen moet behalen. Je werkt niet toe naar een kunstvorm, maar leert écht spelen vanuit je kern en je eigen flow ontdekken.”

CONNECTIE MET JE INNER KIND De activiteiten voor de professionele ontwikkeling zoals teambuilding en het aanbod voor de persoonlijke ontwikkeling zoals workshops en coaching, zijn bedoeld om jou weer te verbinden met je innerlijke kind, zodat jij gelukkig, creatief en met meer zelfliefde naar huis toe gaat. Margo legt uit: ,,In de loop der jaren worden we verantwoordelijk en maken we beslissingen gebaseerd op ons verstand. We zijn gewend geraakt om te studeren en hard te werken. Maar connectie met jezelf en het kind in je behouden kan je niet kopen.”

MENTALE GEZONDHEID Terwijl in Nederland veel wordt gesproken over de coronapandemie, is er nog een pandemie gaande. En dat is de mentale gezondheidzorg. ,,Ik ben zelf heel gevoelig voor stemmingen, drukte en prikkels. Playfulness geeft mij iedere keer het juiste zetje om uit mijn hoofd te blijven en in het moment te zijn. Met een grote dosis humor, mildheid en plezier”, aldus Margo. Spelen heeft volgens haar zoveel voordelen, dat het bijna een serieuze zaak wordt. ,,Toch gaat het echt om het plezier en gewoon iets doen voor de lol. Tijdens de activiteiten laat ik je dat weer ervaren, zodat je het thuis zelf kan toepassen”, vertelt Margo.

Kennismaken met Playfulness? Iedere eerste zondagmiddag van de maand zijn de Playgrounds. Dé speeltuin voor volwassenen. Inschrijven kan via de website, www.dekrommehaan.nl. De activiteiten vinden plaats in de Kromme Haan, Parallelweg 1c Bunnik.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie