Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Heren VC Kromme Rijn winnen, dames verliezen

21 november 2021 om 16:00 Volleybal

ODIJK Slechts 3 teams van Volleybalvereniging VC Kromme Rijn hebben afgelopen week een wedstrijd gespeeld. De wedstrijd van de Nevobo-dames werd gecanceld.

De Nevobo heren speelden voor lege tribunes in Odijk tegen LVV uit Lopik. De teams staan op plek 4 en 5 in de stand. VCKR kwam sterk uit de startblokken en wonnen set 1 en 2. In de 3e set lieten de mannen de teugels wat vieren met setverlies ten gevolge. Maar set 4 waren de spelers weer bij de les zodat de wedstrijd met 3–1 werd gewonnen. De wedstrijd kende opvallend veel spectaculaire punten. Met name Gido en Yvo waren scorend goed op dreef.

Er waren twee wedstrijden in de Zeister Volleybal Competitie waarvan de ZVC dames het moesten opnemen tegen Down Town uit Zeist. In sporthal Dijnselburg maakten werd vanuit VCKR-oogpunt een matige wedstrijd gespeeld. Er werd dan ook met 3–0 verloren.

De ZVC heren wonnen eindelijk weer eens dankzij de invallers. Tegenstanders De Treffers hadden géén antwoord op het gedegen spel van VCKR. De einduitslag van 3–0 kwam terecht op het scorebord te staan.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie