Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Wisselend succes bij VC Kromme Rijn

31 oktober 2021 om 16:30 Volleybal

BUNNIK Bij Volleybalvereniging VC Kromme Rijn zijn afgelopen week veel wedstrijden gespeeld. De resultaten waren wisselend. De wedstijden amusant.

De Nevobo dames speelden een uitwedstrijd in Leidsche Rijn tegen UVV Sphynx. Met een overtuigende 4–0 zege waren de dames voor even koploper in de stand. Alleen de 4e set moest er geknokt worden voor het winnende punt. De teams in de Zeister Volleybal Competitie moesten harder werken voor de punten. De dames wonnen van Sparkle met 2–1 en blijven daarmee de ranglijst aanvoeren. Gemengd-1 won met invalsters Annet en Alexandra gemakkelijk van Idefix met 3–0. Gemengd-2 blijft maar winnen en deed dat met dezelfde uitslag tegen Spirit.

Helaas géén winst voor Mix-3. Zij verloren van Nijenheim met 2–1. Ook de ZVC Heren delfden het onderspit. Zij leden een 3–0 verlies tegen kampioen Spik & Span.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl. Inlichtingen via 06-51000187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie