Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Winst en verlies voor VC Kromme Rijn

24 oktober 2021 om 12:26 Volleybal

ODIJK Volleybalvereniging VC Kromme Rijn heeft dit weekend één maal gewonnen en één keer verloren. Beide wedstrijden eindigden in het voordeel van de thuisploeg.

De Nevobo dames speelden thuis in Odijk tegen VC Houten. Werd de uitwedstrijd in september nog met 3–2 verloren. De thuiswedstrijd leverde een 3–1 zege op. De 1e set ging nog naar de gasten met 24-26. Maar daarna namen de vrouwen van VCKR het heft in handen en gaven dat niet meer weg.

De Nevobo heren moesten naar koploper VV Switch uit Utrecht. De thuiswedstrijd vorige week tegen VVS ging nog vrij kansloos verloren met 4–0. Maar nu kwamen de mannen veel beter voor de dag. De thuisclub werd wel geholpen door een dwalende scheidsrechter. Die zag fouten bij VCKR die helemaal niet gemaakt werden. VCKR wist de 2e set te winnen maar verloor de wedstrijd dit keer met 3–1.

De teams in de Zeister Volleybal Competitie hadden vrij vanwege de herfstvakantie. Die gaan deze week weer naar Dijnselburg in Zeist voor de hun wedstrijden.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie