Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Volleybaldames na winst koploper

Volleybal

ODIJK Bij Volleybalvereniging VC Kromme Rijn zijn afgelopen week weer een aantal wedstrijden gespeeld. 

De Nevobo dames speelden een thuiswedstrijd tegen koploper Sovoco uit Soest. Het begin van de wedstrijd was gelijk opgaand. Maar het betere spel kwam van de thuisploeg. Na winst van 2 set van VCKR was het verzet gebroken bij de gasten. Een duidelijke 4–0 overwinning waarmee de Odijkse vrouwen opnieuw koploper in de stand zijn geworden.

De teams in de Zeister Volleybal Competitie moesten flink zweten voor de punten. De dames wonnen “met bloed zweet en tranen” van CITO uit Zeist met 3–0 en blijven daarmee de ranglijst aanvoeren. Gemengd-1 en 3 speelden tegen elkaar. Het 1e team won met 3–0 maar makkelijk ging dat niet. Gemengd-2 is bezig aan een indrukwekkende zegereeks. Dit keer een minder overtuigende maar wel 2–1 tegen Yumbo.

Helaas géén winst voor ZVC Heren. Zij werden weg-geserveerd door Spik & Span. Die zich onbedreigd naar het kampioenschap spelen.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl. Info: 06–5100 0187, penningmeester@vckrommerijn.nl

advertentie