VC Kromme Rijn wist drie wedstrijden te winnen
VC Kromme Rijn wist drie wedstrijden te winnen Pixabay

Drie keer winst voor VC Kromme Rijn Volleybal

14 november 2021 om 13:31 Volleybal

BUNNIK Bij Volleybalvereniging VC Kromme Rijn zijn afgelopen week alle teams in actie gekomen. De gemengde teams deden het goed met drie maal winst.

De Nevobo dames speelden een uitwedstrijd tegen Volleer in Leersum. Na een rommelige wedstrijd was het eind resultaat positief. Met een 3–1 overwinning blijven de dames de ranglijst aanvoeren.

De Nevobo heren hadden in Wijk bij Duurstede twéé tegenstanders : Bourgondië en de scheidsrechter van dienst. In plaats van een 3–1 zege gingen de mannen met een 3–2 nederlaag terug naar Odijk. De leidsman floot op belangrijke èn beslissende punten in de 4e en 5e set in het nadeel van VCKR wat ze de overwinning kostte.

De teams in de Zeister Volleybal Competitie boekten wisselende resultaten. De topwedstrijd was Mix-2 tegen Spirit. De nummers 1 en 2 van de competitie maakten er een mooie wedstrijd van met een 2–1 overwinning voor de ranglijstaanvoerder VCKR. Gemengd-1 èn 3 wonnen vrij eenvoudig met 3–0. Helaas géén winst voor ZVC Dames en Heren. Zij verloren in Zeist respectievelijk van Sparkle en Eendracht na een intensieve wedstrijd.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie