Niels en Sem verheugen zich op de komende vuurwerkverkoop bij Karwei.
Niels en Sem verheugen zich op de komende vuurwerkverkoop bij Karwei. Karwei Wijk bij Duurstede

Voordelig en veilig vuurwerk bij Karwei Wijk bij Duurstede: knallend 2023 in

29 december 2022 om 12:00 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Met het vuurwerk van de Karwei in Wijk bij Duurstede gaat ieder gegarandeerd knallend het nieuwe jaar in. Indrukwekkende actiestukken of een prachtige lichtshow; de keuze is reuze. Karwei’s kwalitatief sterke vuurwerkassortiment biedt ruim 200 opties die de jaarwisseling compleet maken.

Vuurwerkverkopers Niels en Sem zijn er helemaal klaar voor. Ze verkopen het mooiste vuurwerk en als klap op de vuurpijl mag iedereen profiteren van voordelige voorverkoopprijzen, weekendacties én gratis vuurwerk bij iedere aankoop.

PRODUCTEN EN VOORDELEN Bij Karwei Wijk bij Duurstede liggen vijf uiteenlopende vuurwerklijnen klaar. Pro-line, St8ment en Evolution Fireworks werken elk met unieke kleurspektakels-en combinaties.

Ook voor Duits vuurwerk en categorie 1-vuurwerk ben je hier aan het juiste adres. Als enige binnen de regio verkoopt Karwei Wijk bij Duurstede nu Evolution vuurwerk. Deze lijn verrast elk weekend met een nieuwe kortingsactie. Tot en met 28 december haalt ieder dit vuurwerk in huis tegen knallende voorverkoopprijzen. De overige lijnen behouden hun verkoopprijzen.

Daarnaast geeft Karwei gratis vuurwerk cadeau bij iedere aankoop. De hoeveelheid groeit mee met de grootte van de aankoop. In de voorverkoop is het vuurwerk eenvoudig online te bestellen op www.vuurwerk-wijkbijduurstede.nl. Op 29, 30 en 31 december loopt er open verkoop in de winkel aan de Hoge maat 6a.

PLEZIER EN VEILIGHEID De jonge vuurwerkverkopers beleven enorm veel plezier aan vuurwerkverkoop. ,,Het mooiste moment van het jaar. Zowel klanten als verkoopmedewerkers hebben er zin in. En dat merk je; voorpret en enthousiasme creëren een topsfeer’’, leggen ze uit.

Maar het állerbelangrijkst is veiligheid. Karwei Wijk bij Duurstede staat aangesloten bij vuurwerkcheck en verkoopt enkel legale en gecertificeerde producten. Daarnaast zorgt Karwei voor een gratis vuurwerkbril en aansteeklonten bij iedere aankoop.

De verkoop van categorie één vuurwerk loopt via de site www.vuurwerk-wijkbijduurstede.nl en daar heeft menig vuurwerkliefhebber al uitgebreid op ‘gewinkeld’. De klant kan uitgebreid kiezen uit het grote aanbod en, eenmaal een keuze gemaakt, een bestelling plaatsen. Ophalen is dan in de drukke dagen voor oud en nieuw zo gepiept.

Karwei, Hoge Maat 6/a, Wijk bij Duurstede. Telefoon 0343-575256, www.vuurwerkwijk-bijduurstede.nl of www.karwei.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie