Bestellen en ophalen bij Karwei is heel gewoon
Bestellen en ophalen bij Karwei is heel gewoon Karwei

Bestellen en ophalen bij Karwei Wijk bij Duurstede

24 december 2020 om 10:03 Advertorial_1

WIJK BIJ DUURSTEDE Aan het einde van het jaar wordt er altijd relatief veel geklust. De huidige corona-periode met het vele thuis-zijn maakt dat menigeen een project zoekt om zich nuttig te maken. Maar er is één probleem, de winkels zijn dicht. Daar heeft bouwmarkt Karwei in Wijk bij Duurstede een oplossing voor: Click en collect.

Elektra, ijzerwaren, sanitair, maar ook verf, behang en woonaccessoires zijn volop verkrijgbaar bij deze Karwei. Wie op de site gaat ‘winkelen’ kan direct zien of het product in de bouwmarkt op voorraad is om vervolgens te bestellen. Na betaling ontvangt de klant een bevestigingsmail met daarop een nummer, datum en tijdvak waarmee de bestelling afgehaald kan worden.

Medewerker Sanne wijst op de werkzaamheden bij de balie en vertelt: ,,Naast bouwmarkt zijn we ook inlever- en ophaalpunt voor Post.nl. Hier kan de klant sinds vorige week ook de onlinebestellingen van de bouwmarkt ophalen. Om onze voorraad goed op pijl te houden, gebruiken we de winkel nu een beetje als magazijn.’’

Een ijverige klusser komt binnen en ontvangt na het tonen van zijn mail de bestelling keurig netjes opgestapeld bij elkaar. Betalen hoeft hij niet meer, want ook dat is online al geregeld.

Sanne: ,,Voor mensen die niet thuis zijn op het internet is het ook mogelijk om telefonisch te bestellen. Die rekenen wel aan de balie af.’’

Ze benadrukt wel dat de klant niet zelf kan winkelen tussen de schappen. Een rood/witte ketting benadrukt extra dat niemand al dan niet per ongeluk door kan lopen. Ook het inzetten van tijdsblokken waarin de bestelling opgehaald kan worden is noodzakelijk om aan alle RIVM-maatregelen te voldoen.

En omdat oud en nieuw ook al snel voor de deur staat, gaat de verkoop van categorie één vuurwerk op dezelfde manier van start via de site www.vuurwerkwijkbijduurstede.nl. De klant winkelt op de webshop zijn bestelling bij elkaar, rekent af en kan deze dan in een zelf gekozen tijdvenster afhalen.

Bouwmarkt Karwei is een begrip in Wijk bij Duurstede en omgeving. De grote doe-het-zelfzaak is zo’n veertig jaar op de Hoge Maat te vinden. In het begin een pandje terug en nu al wat langer in het 2500 m2 tellende pand op nummer 6a.

Franchisenemer Frank Burggraaff heeft zo’n twee jaar terug de leiding op zich genomen en voerde direct een aantal opmerkelijke veranderingen door. Een daarvan was het realiseren van een combi-bali, waardoor de drie losse kassa’s nu een blok vormen. Dat was nog voor de corona-periode, niet wetende dat dit in deze tijd nog positiever zou uitpakken.

Sanne: ,,Wij zijn er een voorstander van -als alles weer normaal is- om dit systeem in de lucht te houden. Het is in dezelfde week na het afkondigen van de algehele sluiting gelanceerd. Thuis uitzoeken en betalen, hier ophalen. Dat mag voor mij straks naast de reguliere verkoop zo blijven, want het systeem werkt perfect.’’

Karwei Wijk bij Duurstede, Hoge Maat 6/a, 3961 NC Wijk bij Duurstede. Telefoon 0343 575256 of www.karwei.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie