Fietsdomein organiseert zaterdag 18 juni aanstaande de jaarlijkse fietstocht.
Fietsdomein organiseert zaterdag 18 juni aanstaande de jaarlijkse fietstocht. Hans Aalbers

Fietsdomein Fietstocht op 18 juni

9 juni 2022 om 15:15 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag 18 juni organiseert Fietsdomein haar jaarlijkse fietstocht. Een sportieve en budgetvriendelijke activiteit voor het hele gezin. Meedoen is gratis. Fietsdomein is het adres voor iedere fietser. Van e-bike, stadsfiets tot aan sportieve fietsers. Jong en oud kunnen terecht voor een nieuwe of gebruikte fiets.

Gezelligheid staat voorop tijdens de Fietsdomein Fietstocht. Er zijn twee prachtige routes uitgezet. De afstanden zijn 25 en 45 kilometer. Vertrek is tussen 9.00 en 11.30 uur vanaf de vestiging van Fietsdomein aan de Zandweg in Wijk bij Duurstede. 

Ook dit jaar is alles tot in de puntjes geregeld door eigenaar Henk van Dijk en zijn enthousiaste team. Je wordt ontvangen met koffie en wat lekkers. En voor tijdens de fietstocht krijg je wat te drinken en een versnapering mee. De ontvangst terug is voor 15.30 uur. Er staan frisdrank klaar om je dorst te lessen. En voor ieder gezin staat er een goodiebag klaar als aandenken aan je deelname.

FIETSPLEZIER Fietsdomein staat voor onbezorgd fietsplezier voor iedereen. En dat merk je aan de aandacht, kennis en vakmanschap als je één van de vestigingen binnenstapt. Niet alleen de verkoop, de werkplaats met vakkundige en gediplomeerde medewerkers staat bekend om de uitstekende service. 

Naast de vestiging aan de Zandweg opende Fietsdomein VoorWijk afgelopen jaar. Deze winkel is gevestigd in het pand van garage Beijer aan de Graaf van Lynden van Sandenburgweg 1 in Wijk bij Duurstede. 

AANBOD Met de uitbreiding aan ruimte zijn er een aantal merken bijgekomen, onder andere Gazelle. En Huyser, ook een mooi Nederlands merk. 

Henk en zijn team hebben voldoende fietsen beschikbaar vanuit voorraad. ,,Van kinderfiets, stadfiets, E-bike tot aan racefiets zijn uit voorraad leverbaar”, vertelt Henk. 

Ook voor leerlingen die de basisschool gaan verlaten en een degelijke fiets zoeken om na de zomervakantie naar de middelbare te fietsen, kunnen gerust een kijkje komen nemen. 

Het organiseren van de fietstocht ziet Henk van Dijk als een manier om iets moois terug te doen voor klanten en geïnteresseerden die ongedwongen sfeer kunnen komen proeven bij Fietsdomein. 

In 2021 werd Henk verkozen als ondernemer van het jaar. Een initiatief van Ondernemerinwijk.nl die de ondernemer van het jaar verkiezing georganiseerd. Naar voren kwam dat de betrokkenheid van Fietsdomein bij de Wijkse gemeenschap erg wordt gewaardeerd. Daar levert de jaarlijkse fietstocht een steentje aan bij.

OPGEVEN FIETSTOCHT Je kunt je tot 11 juni opgeven voor de fietstocht. Dat kan via de mail naar info@fietsdomein.nl, telefonisch via 0343-594000 of in de winkel. Meer informatie over Fietsdomein vind je op fietsdomein.nl. 

Op de website kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al het nieuws en activiteiten. Of volg Fietsdomein op Facebook voor het actuele nieuws. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie