Henk van Dijk is trots op het 20-jarig bestaan van Fietsdomein.
Henk van Dijk is trots op het 20-jarig bestaan van Fietsdomein. Hans Aalbers
advertorial

Fietsdomein is uitgegroeid tot een begrip in de regio

23 maart 2021 om 09:55 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE In april bestaat Fietsdomein 20 jaar. Van lokale winkel in Wijk bij Duurstede is Fietsdomein uitgegroeid tot een begrip in de regio. Niet alleen de verkoop, de werkplaats met vakkundige en gediplomeerde medewerkers staat bekend om de uitstekende service.

door Claudia Verbree

Tijdens de lockdown draaide de werkplaats van Fietsdomein gewoon door. Eigenaar Henk van Dijk en zijn team zijn blij dat de richtlijnen voor winkels inmiddels versoepeld zijn. Online shoppen, click & collect en winkelen op afspraak zijn nu toegestaan. Fietsdomein heeft ondanks de maatregelen de afgelopen maanden niet stil gestaan. Sterker nog, vanaf half april openen zij een tweede vestiging.

BEGRIP IN DE REGIO Fietsdomein VoorWijk is gevestigd in het pand van garage Beijer aan de Graaf van Lynden van Sandenburgweg 1 in Wijk bij Duurstede. Henk is enthousiast over de nevenvestiging: ,,Fietsdomein groeit uit haar jasje. We zijn een begrip in de regio en klanten komen niet alleen uit Wijk bij Duurstede, maar ook uit omliggende plaatsen. De aandacht en tijd die we voor onze klanten hebben, wordt zo op prijs gesteld, dat we gegroeid zijn als bedrijf en daar zijn we trots op.”

GAZELLE Fietsdomein VoorWijk zal naast het bekende assortiment een aantal nieuwe merken voeren, onder andere Gazelle. Een nieuw merk dit jaar is ook sportieve merk Cannondale. ,,De uitbreiding biedt de mogelijkheid om nieuwe merken te verkopen waar we regelmatig vraag naar hebben. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn”, aldus Henk. Op de locatie van Fietsdomein VoorWijk zat fietsenzaak ‘Van den Berg’s rijwielspeciaalzaak’. De heer Van den Berg is met pensioen en de familie richt zich op nu de vestiging in Doorn.

FIETS KOPEN In het voorjaar oriënteren veel mensen zich op een nieuwe fiets. Dankzij de maatregelen, verloopt het oriëntatie- en aankoopproces dit jaar anders. Henk: ,,Afgelopen jaar hebben we op tijd in kunnen spelen op de situatie omtrent corona. De verwachting is dat de levertijden kunnen oplopen vanwege drukte, maar wij staan gelukkig vooraan qua uitlevering”, aldus Henk. Op deze manier zal er voldoende keuze zijn in de nieuwe modellen van diverse merken.” Fietsdomein beschikt ook over een ruim assortiment gebruikte fietsen, zowel gewone als elektrische fietsen.

Op fietsdomein.nl vind je alle informatie over nieuwe fietsen en voor het maken van een afspraak.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie