Fietsdomein, voor onbezorgd fietsplezier

8 maart 2017 om 00:00 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Persoonlijke aandacht, ruime keuze en hoge kwaliteit. Het zijn de ingrediënten voor het succes van Fietsdomein. Het deskundige en enthousiaste team staat klaar om klanten persoonlijke aandacht en eerlijk advies te geven. "Fijn als mensen kunnen genieten van onbezorgd fietsplezier."

Fervent fietsliefhebber en wielrenner Henk van Dijk start in 2001 zijn Fietsdomein. Daarmee komt een jarenlange droom uit, vertelt hij. "De vrijheid, het ondernemen sprak mij aan. Natuurlijk moest het een fietswinkel worden. Fietsen is mijn passie, de fiets een gezond, duurzaam en heel leuk product."

Zestien jaar later is Fietsdomein niet meer weg te denken uit Wijk. Het bedrijf met een negen personen tellend team groeit tegen de stroom in en heeft een grote, vaste klantenkring. Klanten zijn tevreden, komen terug, waarderen vooral het eerlijke en deskundige advies, vertelt Henk. "We vinden het belangrijk dat een fiets echt bij iemand past. Dat betekent dat we de tijd nemen en goed advies geven. Klanten waarderen dat. We bouwen een vertrouwensrelatie op. Die werkwijze past bij ons team, bij onze bedrijfscultuur: op een eerlijk manier mensen onbezorgd fietsplezier bezorgen."

KEUZE Fietsdomein biedt een ruime keuze in nieuwe en tweedehands fietsen. Van elektrische tot hybride, van kinder- tot transportfietsen en van mountainbikes tot racefietsen. Uitsluitend van kwalitatief goede merken, zoals Giant, Rih, Kalkhoff, Bulls, Sensa en Pegasus. Te zien in de 500 m2 grote winkel, en natuurlijk uit te proberen.

Dat is precies ook de meerwaarde van een fysieke winkel, zegt Mirjam Willigenburg, medewerkster en levenspartner van Henk. "Natuurlijk kun je online een fiets kopen. Maar die kun je niet vooraf zien, voelen, uitproberen. En omdat wij over uitgebreide en up-to-date kennis van bijvoorbeeld elektrische systemen beschikken, kunnen we goed advies geven. Ons vakkundige werkplaatsteam kan de juiste service bieden en de fiets met zorg rijklaar maken. In die persoonlijke aandacht en deskundigheid zit onze kracht."

SERVICE Het werkplaatsteam staat ook voor onderhoud en reparaties klaar. Uniek is de gratis haal- en brengservice. Een leenfiets meenemen is ook mogelijk, of bij quick service gewoon even wachten. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie én gratis wifi.

OPEN DAGEN Zin in de lente? Onbezorgd op de fiets erop uit? Bezoek dan op 10 en 11 maart de Open Dagen van Fietsdomein. Bewonder de nieuwe modellen, maak kennis met het enthousiaste team en profiteer van acties. Voor elke bezoeker is er een attentie, en voor de kleinsten een springkussen.

Of kom langs tijdens de jaarlijkse Paasshow op tweede Paasdag. Een inspirerend en gezellig dagje uit voor het hele gezin.

Fietsdomein is tijdens openingstijden én op afspraak in de avonduren geopend. Benieuwd? Kijk op www.fietsdomein.nl of kom langs op Zandweg 4. Gratis parkeergelegenheid achter de winkel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie