Afbeelding
Halfhoogslaper met huisje

Enthousiaste klusser, maak voor je kids zelf meubels van steigerhout!

19 maart 2020 om 17:12 Partnercontent

Ben jij gezegend met twee rechterhanden en heb je zin om die in je vrije tijd lekker uit de mouwen te steken? Begin dan vandaag nog met het maken van leuke meubels van steigerhout. Als enthousiaste klusser maak je jouw kids helemaal blij met een stoer bureau om huiswerk aan te maken, een steigerhouten huisjesbed om heerlijk in weg te dromen of een bank om lekker op te chillen. Met het juiste materiaal en een beetje creativiteit lukt het gegarandeerd om meubels van steigerhout te bouwen. Voor dit materiaal van een goede kwaliteit én voor gedegen advies ben je bij steigerhoutspecialist VanLonden.com hebben alles in huis waarmee jij aan de slag kunt én denken graag met je mee. Zo staan jouw gewenste meubels van steigerhout voor je het weet bij je in huis.

Welke meubels van steigerhout maak jij?
Of je nu kiest voor een bank, bed of zelfs een buitenhaard of fotolijst, met de meubels van steigerhout en de accessoires van VanLonden.com richt je het hele huis op een stoere manier in. Ieder item wordt met de hand vervaardigd en in eigen werkplaats met zorg gemonteerd. Rondkijken op de website is zeker de moeite waard want de grote variatie in meubels van steigerhout levert je bergen inspiratie op. Ieder artikel wordt gepresenteerd met verschillende mooie foto's. Je doet bij deze steigerhoutspecialist ook perfecte ideeën op voor meubels van steigerhout om zelf te creëren. Goed doortimmerd advies van een vakman inwinnen? Neem gerust contact op met een van de medewerkers van VanLonden.com.

Steigerhouten huisjesbed
Is een van de kinderkamers in jouw huis toe aan een nieuw bed? Dan heb je het bij deze gevonden want een steigerhouten kinderbed is uitermate geschikt om jouw mini heerlijk in te laten wegdromen. Bij VanLonden.com vind je tientallen steigerhouten kinderbedden voor jongens en meisjes in vele verschillende thema's. Naar bed gaan wordt een feest met een steigerhouten kinderbed in de vorm van een huisje, kasteel, auto of wigwam. Jij bedenkt het en VanLonden maakt het voor je. Wat dacht je bijvoorbeeld van trapgevelbed Pam. Dit steigerhouten huisjesbed maakt iedere nacht opnieuw knus en stoer om in te slapen. Het heeft ook nog eens plenty ruimte voor als er een logee over de vloer is. Lekker chillen en spelen? Daar is beneden in dit bed alle plek voor. Ook als jouw kind al bijna een tiener is, vind je bij VanLonden volop inspiratie onder meubels van steigerhout. Want dan is een steigerhouten kinderbed met een riant bureau of een relaxte loungehoek helemaal het einde.

Doorleefd steigerhout
Meubels van steigerhout zorgen in ieder huis voor een karakteristieke sfeer. De onmiskenbare doorleefde charme ontwikkelen traditionele steigerhouten planken pas na meerdere jaren. Dit is niet weggelegd voor alle meubels van steigerhout. Het overgrote deel hiervan wordt dan ook op een kunstmatige manier van de verouderde look voorzien onder andere door vurenhout met een chemisch procedé te verkleuren en er oneffenheden op aan te brengen. Wil jij de meubels van steigerhout voor jouw kids toch maken van het traditionele steigerhout? Bij VanLonden.com koop je dat direct uit voorraad voor €4,00 per meter. Wil je het op maat laten zagen? Voor een geringe meerprijs wordt ook dit conform jouw wensen in orde gemaakt. Zo kun jij met veel plezier aan de slag met het bouwen van meubels van steigerhout!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie