V.l.n.r. Hans van de Bildt, Ron van de Bildt en Piet-Jan Goes
V.l.n.r. Hans van de Bildt, Ron van de Bildt en Piet-Jan Goes Karin Tim-Mijland

Uitbreiding occasions Autoservice Goes

26 februari 2020 om 16:44 Advertorial_1

BUNNIK Het aanbod van occasions bij Autoservice Goes breidt binnenkort flink uit. Op 14 januari heeft Autoservice Goes het bedrijfspand en woonhuis op de Provincialeweg 114 in Bunnik overgenomen van Auto Bildt. Vanaf deze nieuwe locatie in Rhijnauwen kan Goes en groter assortiment occasions verkopen vooral elektrische, hybride en benzine uitvoeringen. De naam van het nieuwe filiaal is Goes Occasions, in maart wordt het geopend. Auto Bildt is verhuisd naar de Boomgaardweg Odijk.

door Karin Tim-Mijland

Bij Goes Occasions heeft de klant heeft keuze uit 100-150 occasions. Als het gewenste model er niet bij staat, kan hij of zij daarvoor een aanvraag indienen bij Martin Goes of Wouter Rodenhuis. Vervolgens gaan zij op zoek naar een occasion die aan de wensen voldoet.

Autoservice Goes is een universeel autobedrijf en is bijna 20 Jaar een begrip in de regio en is gespecialiseerd in bijna alle merken en repareert ook airco's, ruiten en wikkelt schades af. Zowel particuliere klanten als leaseautorijders kunnen hier terecht. Eigenaar Piet-Jan Goes: ,,Alles wat met auto's te maken heeft, kunnen we regelen." Ook alarmkeuringen en afstellen van camera's op de auto. Het hoofdbedrijf met werkplaats is in Bunnik, van daaruit wordt alles aangestuurd. In Odijk is nog een werkplaats en binnenkort dus Goes Occasions in Rhijnauwen.

ANWB-PARTNERBEDRIJF Op het terrein van het autobedrijf staan vaak ANWB-auto's, want Autoservice Goes is partnerbedrijf van de ANWB. After sales manager Remco Elders: ,,Als de ANWB het te druk heeft, dan wordt een partnerbedrijf opgeroepen om pechgevallen onderweg te helpen. Het is dus niet zo dat mensen ons zelf kunnen bellen als ze hulp van de ANWB nodig hebben." De ANWB stelt extra eisen aan de monteurs van partnerbedrijven, zij moeten bijvoorbeeld geschoold zijn in elektrische auto's en EHBO. Goes repareert ook de bedrijfsauto's van de ANWB.

GESCHIEDENIS In augustus 2000 begon Piet-Jan Goes de dorpsgarage Autoservice Goes, snel hierna kwam zijn broer Martin het team versterken. Piet-Jan bouwde zelf mee aan het pand op de Groeneweg 164, daarbij zette hij diverse gebruikte materialen in. De roldeuren bijvoorbeeld kwamen van een brandweerkazerne en de kozijnen van een school. Hij begon als eenmanszaak, inmiddels heeft hij 18 medewerkers.

Piet-Jan en Remco kennen elkaar al vanaf hun jeugd. Piet-Jan : ,,We kennen elkaar al van de tijd dat we samen aan brommers sleutelden." Vroeger werkten ze ook beiden bij hetzelfde autobedrijf, totdat Piet-Jan daar vertrok om Autoservice Goes op te richten. Vier jaar later kwam Remco bij hem in dienst.

Remco: ,,Ik heb nog steeds het gevoel dat het een dorpsgarage is, Mensen moeten zich welkom voelen, het is laagdrempelig." Piet-Jan vult aan: ,,Mensen zijn hier geen nummer, negen van de tien klanten kennen we. We zijn een dorpsgarage en dat willen we graag zo houden." ,,Daarom lopen we ook niet in pak, maar dragen we gewoon een spijkerbroek," zegt Remco.

Autoservice Goes Bunnik B.V.www.autoservicegoes.nl, T: 030 - 656 46 72

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie