Afbeelding
Repair Café

Doe mee met de Eindejaarsnieuwsquiz! Vraag 8: augustus

Overig

BUNNIK Het einde van alweer een zeer bijzonder jaar komt in zicht. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen waarom het zo bijzonder was. Hoewel één onderwerp net als vorig jaar het nieuws volstrekt domineerde, gebeurde er genoeg om een jaaroverzicht te maken. Dat doen we in de vorm van een quiz. 

We tonen uit iedere maand een foto of een uitsnede daarvan. Aan jou de uitdaging om te raden over welk onderwerp het ging. We geven steeds drie mogelijke antwoorden waarbij een letter hoort. Met de goede antwoorden kan je een woord van 12 letters vormen (dus alleen dat woord van 12 letters en niet deze losse opgave). Stuur dat woord in naar bunniksnieuws@bdu.nl en maak kans op een leuke prijs:

Welk nieuwsfeit gaat achter deze foto schuil?

L: Dat er in het leescafé van Bibliotheek Idea Bunnik het Repair Café start. Vrijwillige reparateurs zitten klaar om gratis te helpen bij alle mogelijke reparaties, zoals broodroosters, lampjes, föhns, kleding en speelgoed.

K: Drie dames zijn een initiatief gestart om de jeugd kennis te laten maken met techniek. In Bibliotheek Idea Bunnik organiseren ze iedere woensdagmiddag het succesvolle Bieblab.

M: De vrijwilligers van Bibliotheek Idea Bunnik zijn in de zomervakantie gezamenlijk aan de slag om kleine klusjes te klaren die over een heel jaar blijven liggen. Zoals het vervangen van kapotte TL-buizen of het repareren van kapotte latjes bij de boekenplanken.

De komende dagen verschijnen op deze site de volgende opgaven!

advertentie