Afbeelding
Agnes Corbeij

Doe mee met de Eindejaarsnieuwsquiz! Vraag 4: april

Overig

BUNNIK Het einde van alweer een zeer bijzonder jaar komt in zicht. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen waarom het zo bijzonder was. Hoewel één onderwerp net als vorig jaar het nieuws volstrekt domineerde, gebeurde er genoeg om een jaaroverzicht te maken. Dat doen we in de vorm van een quiz. 

We tonen uit iedere maand een foto of een uitsnede daarvan. Aan jou de uitdaging om te raden over welk onderwerp het ging. We geven steeds drie mogelijke antwoorden waarbij een letter hoort. Met de goede antwoorden kan je een woord van 12 letters vormen (dus alleen dat woord van 12 letters en niet deze losse opgave). Stuur dat woord in naar bunniksnieuws@bdu.nl en maak kans op een leuke prijs:

Wat gebeurt hier?

E: In de Lindenhof zou een volleybaltoernooi worden gehouden voor de jongste jeugd. Door een gebrek aan vrijwilligers kon het helaas niet doorgaan

R: Huisartsen, arts-assistenten en artsen in opleiding uit Bunnik, Werkhoven en Odijk vaccineren in de Lindenhof in Odijk zo’n vier- tot vijfhonderd inwoners tegen Covid-19.  

S: In sporthal Het Kwartier in Houten zijn voorbereidingen getroffen om boodschappenpakketten samen te stellen die daarna bij de ouderen in het dorp zullen worden bezorgd.

De komende dagen verschijnen op deze site de volgende opgaven!

advertentie