Afbeelding
Gemeente Bunnik

Doe mee met de Eindejaarsnieuwsquiz! Vraag 6: juni

Overig

BUNNIK Het einde van alweer een zeer bijzonder jaar komt in zicht. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen waarom het zo bijzonder was. Hoewel één onderwerp net als vorig jaar het nieuws volstrekt domineerde, gebeurde er genoeg om een jaaroverzicht te maken. Dat doen we in de vorm van een quiz. 

We tonen uit iedere maand een foto of een uitsnede daarvan. Aan jou de uitdaging om te raden over welk onderwerp het ging. We geven steeds drie mogelijke antwoorden waarbij een letter hoort. Met de goede antwoorden kan je een woord van 12 letters vormen (dus alleen dat woord van 12 letters en niet deze losse opgave). Stuur dat woord in naar bunniksnieuws@bdu.nl en maak kans op een leuke prijs:

Wat zien we op deze foto?

B: Burgemeester Ruud van Bennekom volgde een gastles met zijn neefje in de Camminghaschool in Bunnik. De burgemeester vond het voor herhaling vatbaar. Zijn neefje liet lachend weten: ,,Eens maar nooit meer!”

O: Wim Wiegant van de Delteykschool in Werkhoven werd verrast door burgemeester Ruud van Bennekom die hem kwam feliciteren met de eerste plaats in de voorleescompetitie van de provincie Utrecht.

E: Duco Das uit Odijk is de nieuwe kinderburgemeester. Met zijn aanmeldvideo liet hij 9 andere goede kandidaten achter zich. Duco wil aan de slag met sport en bewegen, verkeersveiligheid en jezelf zijn.

De komende dagen verschijnen op deze site de volgende opgaven!

advertentie