Afbeelding

Buitenbeweegclub: het buiten-speelmoment voor ieder kind

27 februari 2024 om 10:00 Maatschappelijk

BUNNIK De buurtsportcoaches van Bunnik Beweegt hebben een club opgericht voor kinderen om meer te komen buitenspelen. Één moment in de week waar de kinderen uit Bunnik, Odijk en Werkhoven een uur lang kunnen meespelen met de activiteiten onder leiding van sport & spel professionals.

Elke week verzorgen de sport & spelprofessionals voor een leuke maar tevens ook leerzame activiteit voor de kinderen. Hierin moet je denken aan vernieuwde activiteiten om buiten te doen of juist oude oer-Hollandse spellen met een kleine twist. Ze zullen tijdens de activiteit de kinderen ook proberen te verbeteren en helpen met verschillende leerlijnen.

Een Bus Vol Met (Speel)Materiaal

De sport & spel professionals komen naar de verschillende locaties met de Bunnik Beweegt bus. Deze ligt helemaal vol met (speel)materiaal. ,,Je kan het zo gek niet bedenken en het ligt in de bus. Allerlei soorten ballen, pionnen, voetvolley, pijl en boog & cornhole en nog veel meer. Door lid te worden van de buitenbeweegclub is dit allemaal toegankelijk voor jou.”

WANNEER?

Ze komen elke week vanaf maart tot juli in de buurt om hier een echtsportfeestje te realiseren. Dit zijn de volgende momenten:
14.15 - 15.30 in Bunnik bij MFA de Kersentuin.
14.15 - 15.30 in Odijk bij de Schoudermantel.
14.15 - 15.30 in Werkhoven bij MFA het kwartier.

LIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap van de buitenbeweegclub is geheel kosteloos en je kan elke week genieten van activiteiten onder toezicht van echte sport professionals.

MELD JE AAN!

Wil je deel uitmaken van dit avontuur? Meld je aan via info@bunnikbeweegt.nl of bel tel. 0615586784. ,,Wacht niet langer, sluit je vandaag nog aan bij onze club en beleefplezier, avontuur en educatie in één fantastisch pakket!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie