Afbeelding
Pixabay

Badminton in de gemeente Bunnik

6 januari 2024 om 14:00 Badminton

BUNNIK Bij badmintonvereniging BC Krommerijnstreek uit Odijk worden er elk seizoen tal van activiteiten georganiseerd. Zo is er in september flink geflyerd om inwoners van de gemeente Bunnik kennis te laten maken met Probeerbadminton, een actie die vanuit de bond georganiseerd werd. ,,Tal van nieuwsgierige hebben zich voor de tien trainingen aangemeld en uiteindelijk zijn er vele ook lid geworden zodat ze nu elke week kunnen badmintonnen”, vertelt Hans Jorna van BC Krommerijnstreek.

,,Ook bij de jeugd zijn er veel nieuwe leden bij gekomen, elke woensdagavond volgen zij de lessen van onze gediplomeerde trainster Saskia. Voor de kerstvakantie is er voor deze jeugdleden een kersttoernooitje georganiseerd, iedereen heeft enthousiast meegedaan. Later op de avond was het de beurt aan de senioren. Ook voor hen waren leuke partijtjes ingepland zodat iedereen na afloop moe, maar voldaan naar de bar of naar huis kon gaan.”

Vanaf half september zijn twee teams van start gegaan aan de bondscompetitie. Op dit moment staat het eerste team van BC Krommerijnstreek op een verdienstelijke tweede plaats in de poule. Het herenteam draait in hun poule ook goed mee, ze staan in de middenmoot. Met nog vier wedstrijden te gaan is het nog even afwachten waar ze uiteindelijk zullen eindigen.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Half maart zal het jaarlijkse vriendentoernooi weer georganiseerd gaan worden. Dan volgen in april en mei de clubkampioenschappen, altijd weer een leuk en spannend evenement.

,,Dus wanneer het je leukt lijkt om in het nieuwe jaar te gaan badmintonnen is er voor zowel de jeugd als senioren nog ruimte genoeg. De jeugd traint op de woensdagavonden tussen 19.00 uur en 20.00 uur.”

Voor de jeugd geldt dat ze het beste eerst even contact kunnen opnemen met de jeugdcoördinator, te vinden op de site. Volwassenen zijn op de woensdagen altijd welkom vanaf 20.00 uur in sporthal de Lindenhof te Odijk. Zorg zelf voor sportkleding, rackets zijn aanwezig.

Kijk voor informatie op de internet site; www.bckrommerijnstreek.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie