Volleybal
Volleybal Tania van den Berghen via Pixabay

Heren VC Kromme Rijn maken het spannend

10 oktober 2021 om 11:53 Volleybal

ODIJK Volleybalvereniging VC Kromme Rijn heeft afgelopen weekend weer een aantal wedstrijden gespeeld. De wedstrijd van Dames–1 werd geannuleerd.

De Nevobo heren moesten aantreden tegen Vives uit IJsselstein. Het werd een zware wedstrijd van begin tot het eind die in een 5e set werd beslist. Hierin namen vermoeidheid en zenuwen de overhand. Beide teams maakten plots een paar servicefouten in deze set. Op de stand 14-12 kwam de aanval van Vives via de antenne over het net waarmee de winst met 15–12 voor VCKR aan de goede kant viel. Hiermee blijven de mannen ongeslagen in de competitie. Deze week krijgen de heren mede-koploper VV Switch uit Utrecht op bezoek in Odijk.

De Mix-teams in de Zeister Volleybal Competitie deden het allemaal goed. Mix-1 won in en tegen het 2e team van Spirit Driebergen met 3–0. Ook Mix-2 haalde in Odijk tegen Idefix de makkelijke 3–0 winst binnen. Gemengd-3 speelde een leuke thuiswedstrijd tegen het 1e team van Spirit. Met eindwinst van 2–1 als resultaat.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl. Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie