VC KrommeRijn start de volleybalcompetitie met drie maal winst Tania van den Berghen via Pixabay

VC Kromme Rijn start competitie met drie maal winst

26 september 2021 om 13:53 Volleybal

BUNNIK De meeste teams van volleybalvereniging VC Kromme Rijn zijn de competitie goed begonnen. Deze week was er drie maal winst te noteren. Heren–1 blijft tevens koploper in de stand.

Heren–1 speelde op vrijdagavond tegen VC Houten een prima wedstrijd. Van begin af aan namen de mannen het initiatief en gaven dat niet meer uit handen. Alleen de 4e set keken ze tegen een kleine achterstand aan maar poetsten dat weer netjes weg. Uiteindelijk bleek de servicedruk van VCKR een doorslaggevende factor. Aan het eind van de wedstrijd werden de rally’s wel langer maar waren het Yvo en Niels die de beslissende punten wisten binnen te timmeren. Uitslag 4–0 winst.

DAMES 1 moest ook tegen VC Houten en het werd wederom een wedstrijd waarin een 5e set de beslissing moest brengen. Met de jeugdige invalsters Libby en Janne in de gelederen kon ook dit keer de winst niet worden binnen gesleept. Het werd dus 3–2 voor de thuisploeg.

De Dames en Heren in de Zeister Volleybal Competitie speelden respectievelijk tegen DOSC en De Treffers. In Den Dolder wisten de vrouwen van VCKR een keurige 3–0 overwinning mee naar huis te nemen. De mannen pakten in een spannende wedstrijd een 2–1 zege in het thuisduel in Odijk.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .