Afbeelding
BLTC de Niënhof

Finales van RMA Verecos Open tennistoernooi

9 augustus 2020 om 08:35 Tennis

BUNNIK Vandaag worden de finales gespeeld op het tennistoernooi van BLTC DE Niënhof. Het programma ziet er als volgt uit: 

11.30 uur Gemengd dubbel A: Karlijn Verburgh en Wouter Olling tegen Tim van Rodijnen en Suzanne van Soest

12.45 uur Heren enkel A: Leon Vellekoop tegen Tom Schulz

16.00 uur Heren dubbel A: Olivier van Gorkum en Kayne Dino Trustfull tegen Jorn Herber en Tim van Rodijnen. 

Het is een zonovergoten week, behalve de coronamaatregelen heeft de organisatie ook aandacht vor de extreme hitte: ,,Drink genoeg water. Ook voor de wedstrijd al. Een isotone sportdrank tijdens of na de wedstrijd kan helpen om suikers en zouten aan te vullen. Neem een extra handdoek mee om nat te maken en te koelen."

De tradtionele prijsuitreiking met groepsfoto vervalt in verband met corona, prijzen worden op de baan uitgereikt na afloop van de wedstrijden met een 'afstandelijk' knikje of elleboogje. 

LEDEN Heel veel spelers uit Bunnik hebben de finale gehaald. De organisatie is trots op deze prestatie en deelt daarom een roos uit aan alle finalisten van de Niënhof (én natuurlijk de finalisten van andere verenigingen). In willekeurige volgorde komen de volgende spelers in actie: Rienk Duijnhouwer, Judith van Duijn, Thomas Broekers (die ene tweelingbroer), Pepijn Broekers (die andere), Evert Broekers (pa), Kim Onwezen, Karin Stoopman, Jitse Hoogenboom, Derk den Ouden, Huug Pieters, Deon Slagter, weerman Hans, Stephen Roper, Norbert van den Anker, Ido Klein Breteler , Renze Sandberg, Klaas Hemstra , Rob en Simone Vermeij, Adriaan Vos, Petra Wollaert, Liesbethe Casparie, Hugo den Ouden en Co van Drie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie