Afbeelding
LBTC de Niënhof

Dag 8 - de dag van de halve finales

8 augustus 2020 om 07:42 Tennis

BUNNIK Het wordt weer een warme dag. Ongeveer 35 graden. Omdat er al een eventuele derde set als wedstrijd tiebreak wordt gespeeld, voldoet men al aan de belangrijkste hitte regels. Om 10 uur is de start en de laatste potten gaan om negen uur de baan op. Dus minimaal 12 uur toptennis gegarandeerd. Wees er vroeg bij, pak een kopje koffie met een flesje water, zoek een plekje in de schaduw en houd wat afstand van elkaar. 

Naast het clubhuis aan de kant van baan 7 en 8, kun je terecht voor een heerlijke mixed grill met tzatziki en bijbehoren. Haal deze af, drink er een rosétje of koude fris bij en je voelt al haast de heerlijke bries van zee.

Het wordt echt genieten van de herendubbel A halve finale tussen nummer 1 geplaatsten Olivier van Gorkom & Kayne Dino Trustfull en Tim Rottier & Maurits van der Velpen uit Maarn.

Om half twaalf mag Wouter Olling in de herenenkel A spelen tegen regerend kampioen Tom Schulz. Wouter is dan lekker opgewarmd voor zijn mix om kwart over twee met oud-lid Karlijn Verburgh tegen Jorn & Femke Herber. 

Dan om kwart voor zes – de wedstrijd van de dag. De favoriet Leon Vellekoop (speelsterkte 1,8) speelt tegen Olivier van Gorkom (speelsterkte 2,1). 

Daarna staat de tweede halve finale in de herendubbel A op het programma. Nummer twee geplaatsten Tom Schulz & Wesley Nieuwendijk spelen tegen John Herber & Tim van Rodijnen van Domstad. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie