Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay
Volleybal

Dames VCKR winnen, heren verliezen

23 oktober 2022 om 13:36 Sport

ODIJK De teams van volleybalvereniging VC Kromme Rijn speelde afgelopen week de wedstrijden buiten Odijk. De dames in Utrecht. De heren in Doorn.

De dames in de Nevobo competitie mochten in stadion Galgenwaard tegen het 14e team van VV Utrecht. In het begin van de wedstrijd kregen de dames nauwelijks tegenspel. Na winst van set 1, 2 en 3 was de concentratie weg en werd set 4 met 25-21 verloren. De dames draaien keurig mee in de kop van de ranglijst.

De VCKR heren in de Nevobo competitie konden in hun wedstrijd tegen Enervo géén set pakken. De Doornaren zijn geduchte concurrenten voor het kampioenschap in de 2e klasse. Alleen in de 2e set kwam VCKR nog tot 20 punten. De hoop op betere kansen is aanstaande. De komende weken spelen ze tegen het “rechter-rijtje”.

Donderdagavond was de wedstrijd van Gemengd 1 tegen Yumbo in de Zeister Volleybal Competitie. Een vermakelijk strijd werd met 3–0 gewonnen door VCKR.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Info: www.vckrommerijn.nl, 06–5100 0187, penningmeester@vckrommerijn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie