Overleg op afstand over de schoolsport met de 7 scholen uit de gemeente Bunnik
Overleg op afstand over de schoolsport met de 7 scholen uit de gemeente Bunnik Mieke Hansen-Hilhorst

Bunnik Beweegt: buurtsportcoaches gaan door

13 oktober 2020 om 19:21 Overig

BUNNIK, ODIJK, WERKHOVEN Het is een gek jaar geweest tot nu toe, maar de buurtsportcoaches maken er alsnog iets leuks van. Ondanks dat er nu weer het een en ander is stilgevallen, gaan zij op afstand door met hun activiteiten en geven in dit artikel aan waar zij mee bezig zijn.

door Mieke Hansen-Hilhorst

Dit schooljaar is er iets nieuws in het leven geroepen: de sport van de maand. Elke maand zal er een andere sport aan bod komen. Buurtsportcoach Rowie: ,,We willen hiermee elke sportaanbieder deze maand in het zonnetje zetten die betrokken is bij zijn/haar sport. Dit willen we doen door middel van o.a. clinics, promotie op scholen en leuke posts op onze social media kanalen en de website. We trappen deze maand af met de sport volleybal! Houd elke maandag onze socials in de gaten voor nieuwe updates over deze sport. Kom jij ook volleyballen? Is een teamsport iets voor jou? Probeer volleybal en kom 3 keer gratis meetrainen! Volleyballen kan al vanaf 6 jaar. Voor kinderen onder de 12 is er volleybal op 6 verschillende niveaus. Voor de jongsten is er één keer per maand een toernooitje. Op de hogere niveaus speel je wekelijks competitie. Wij trainen in sporthal de Lindenhof in Odijk." Kijk voor de trainingstijden op www.vckrommerijn.nl/trainingen.

MAAND VAN DE ONTMOETING Nog twee weken voordat de maand van de ontmoeting tot een einde loopt. Heb jij het activiteitenoverzicht nog niet gezien kijk dan op de website: www.bunnikbeweegt.nl. Hier kun je het overzicht vinden. Naast de groepsactiviteiten zijn er ook individuele koppelingen gemaakt. Mensen die elkaar wilden ontmoeten zijn aan elkaar gekoppeld. Zo ook mevrouw Jansen: ,,Ik wilde graag met iemand samen wandelen en heb nu een wandelmaatje gevonden via het formulier dat ik kon invullen. Geweldig dat ik nu wat meer kan doen in deze tijd!" Wil jij ook gekoppeld worden aan iemand die dezelfde interesses heeft? Neem dan contact op met info@bunnikbeweegt.nl.

UNIEK SPORTEN OPROEP Voor Uniek Sporten zijn de buurtsportcoaches erg benieuwd of volwassenen & kinderen met een beperking aan een sport doen in de gemeente Bunnik. Zo ja, waar wordt er gesport? Graag komen zij in contact met jou! Wanneer je nog niet aan een sport doet maar wel geïnteresseerd bent naar de mogelijkheden neem dan contact op met info@bunnikbeweegt.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie