Makelaars Bas en Ernst gaan van opdracht naar opdracht.
Makelaars Bas en Ernst gaan van opdracht naar opdracht. Bas en Ernst Makelaars

Bas & Ernst Makelaars 2 jaar bezig: ‘We geloven in ons persoonlijke werkwijze en uitgebreid netwerk’

13 februari 2024 om 17:15 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Bas & Ernst Makelaars zijn twee jaar geleden gestart in Wijk bij Duurstede. Makelaars Bas van Rooijen (29) en Ernst Reinders (42) introduceerden zich als nieuwe spelers in de markt, maar ook als oude rotten in het vak. Direct bij aanvang maakten ze gebruik van hun eigen netwerk om de opstart soepel te laten verlopen. Nu, twee jaar later, gebruiken ze zeker nog steeds hun netwerk, alleen is dat wel stevig uitgegroeid. Daarnaast kloppen ook regelmatig mensen buiten het netwerk aan.

Bas en Ernst zijn altijd keurig op tijd, toegankelijk, informeel, maar ook zakelijk en informatief. Ze benadrukken bescheiden dat ze zich in Wijk bij Duurstede, maar ook Odijk, Cothen en Langbroek als een vis in het water voelen. Ze zijn hun opdrachtgevers dankbaar, want een brede samenstelling van kopers en verkopers, variërend van starters tot senioren die naar een verzorgingshuis gaan, maakten gebruik van hun diensten.

,,De oranje/blauwe borden en onze berichtgeving op social media doen het goed. We plaatsen ons nieuwe aanbod eerst op onze website, Facebook en Instagram, daarna met een kleine vertraging op Funda.’’, laten ze desgevraagd weten. Ze rekenen uit dat ze de laatste twaalf maanden bijna een gemiddelde van drie verkochte woningen per maand hebben gehaald. Momenteel staan zo’n vijftien woningen in totaal in Wijk bij Duurstede te koop.

VAN OPDRACHT NAAR OPDRACHT

Bas: ,,Onlangs waren we helemaal uitverkocht, zo snel kan het gaan. Dan maak je je een beetje zorgen, maar de volgende dag namen we gelukkig weer een woning in de verkoop. Zo gaan we in deze krappe woningmarkt toch van opdracht naar opdracht.’’ 

Persoonlijke omgangswijze is voor beide heren een belangrijk speerpunt. Regelmatig zetten ze een stapje extra voor de klant. Tijdens de vorstperiode een buitenkraantje aftappen of bladeren uit de dakgoot vissen als er water op het dak blijft staan. Ze hebben er duidelijk plezier in.

Ernst: ,,Aspirant verkopers kunnen ons altijd benaderen. We verzorgen desgewenst een gratis waardebepaling van de huidige woning en bieden een goede hypotheekadviseur uit ons netwerk aan. Als de mogelijkheden in kaart gebracht zijn en de voorbereidingen op orde zijn, gaat het zoeken naar de juiste woning op de juiste plaats beter.’’

De heren weten bij iedere opdracht wat er speelt en nemen de telefoon altijd persoonlijk op en kunnen daardoor snel en direct schakelen. ,,Op spannende momenten zijn we er altijd bij. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers en zijn makkelijk bereikbaar. We komen op tijd en weten waar we naar toe werken. Dat is onze kracht.’’

Dit artikel wordt u aangeboden door: Bas & Ernst makelaars, Keulenaar 22, Wijk bij Duurstede. Telefoon 0343-781111. Lid van Vastgoedpro, dé beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie