Afbeelding
Foto Aelen en van Leeuwen

Maak je marketingstrategie sterk met kartonnen POS-materiaal

16 december 2022 om 11:17 Partnercontent

Ben jij op zoek naar een duurzaam, voordelig en veelzijdig product om als POS-materiaal (Point Of Sale materiaal) in te zetten? Je versterkt je marketingstrategie enorm met POS materiaal van karton. Denk aan levensgrote poppen, toonbankdisplays, borden voor boven gangpaden en life size displays die alle jouw bedrijf, product of dienst aanprijzen. Met POS-materiaal valt je zaak extra op! Wil jij prikkelend en opvallend promotiemateriaal neerzetten en zoek je naar inspiratie? Lees dan dit artikel, waarin we je alles vertellen over kartonnen POS-materiaal.

Milieuvriendelijk en duurzaam

POS-materiaal van karton is licht en wordt daarom makkelijk verplaatst. Daarbij haal je het eenvoudig uit elkaar, zodat je het zonder dat het veel ruimte inneemt kunt opslaan in een kast of magazijn. Karton is erg stevig, waardoor het POS-materiaal niet snel beschadigd raakt en veelvuldig herbruikbaar is. Het gaat lang mee en is dan ook ontzettend duurzaam. Daarbij is karton milieuvriendelijk, want als de promotie of campagne waarvoor het POS-materiaal is bedoeld weer voorbij is, zet je het zonder blikken of blozen bij het oud papier en wordt het gerecycled. Jouw zaak of keten draagt een steentje bij aan een goed milieu, terwijl je producten of diensten door het mooie POS-materiaal uitblinken.

Verschillende kartonsoorten

Honingraatkarton is een stevige kartonsoort, met aan de binnenkant een structuur die doet denken aan een bijenraat. Ben je op zoek naar uitzonderlijk sterk karton dat niet snel zal buigen of breken? Dan is honingraatkarton precies wat jij nodig hebt. Deze kartonsoort is enorm geschikt voor het maken van grote POS-materialen en 3D displays. Bij een expert zoals Aelen en van Leeuwen kun je terecht met bijzondere ideeën, die jouw marketingcampagne uniek maken. De specialist maakt het POS-materiaal precies zoals jij wilt, zodat het aansluit bij het imago van jouw bedrijf. Natuurlijk kun je bij een expert in POS-materiaal ook terecht voor het bedrukken van andere soorten karton of papier, zoals:

  • Blueback (papier);
  • Displaykarton;
  • Golfkarton;
  • Klassiek papier;
  • Klassiek karton.

Waar bestel je POS-materiaal?

Welk van de hierboven genoemde materialen ook jouw voorkeur heeft, je kunt ervoor terecht bij een specialist zoals Aelen en van Leeuwen. Daarbij produceert deze zaak ook opmerkelijk POS-materiaal waarmee je de promotie van je bedrijf helemaal afmaakt: raamstickers, lichtbakken, lampenkappen en zelfs wandbekleding. Verkoop jij een product, bied je een dienst aan of wil je jouw zaak onder de aandacht van voorbijgangers en bezoekers brengen? Neem dan contact op met Aelen en van Leeuwen en ontdek de wonderlijke wereld van POS-materiaal. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie