Afbeelding
Wypke Zuidweg

Doe mee met de Eindejaarsnieuwsquiz! Vraag 3: maart

Overig

BUNNIK Het einde van alweer een zeer bijzonder jaar komt in zicht. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen waarom het zo bijzonder was. Hoewel één onderwerp net als vorig jaar het nieuws volstrekt domineerde, gebeurde er genoeg om een jaaroverzicht te maken. Dat doen we in de vorm van een quiz. 

We tonen uit iedere maand een foto of een uitsnede daarvan. Aan jou de uitdaging om te raden over welk onderwerp het ging. We geven steeds drie mogelijke antwoorden waarbij een letter hoort. Met de goede antwoorden kan je een woord van 12 letters vormen (dus alleen dat woord van 12 letters en niet deze losse opgave). Stuur dat woord in naar bunniksnieuws@bdu.nl en maak kans op een leuke prijs:

Op welke bijzondere dag heeft deze foto betrekking?

O: Op internationale Vrouwendag. Wypke Zuidweg van P21 overhandigt een bos bloemen aan de Huisartsenpraktijk in Werkhoven, allemaal vrouwen.

I: Op nationale secretaressedag. Lenie Visser van het CDA geeft een bos bloemen aan een inwoonster van Odijk die na 40 jaar afscheid neemt als secretaresse. 

R: De medewerkers van de zorg in Bunnik worden door de politiek in het zonnetje gezet. Leden van college en raad brengen bloemen rond in alle zorginstellingen.

De komende dagen verschijnen op deze site de volgende opgaven!

advertentie