Afbeelding
Kunstuitleen Utrecht

Kom naar het Kunstenaarsgesprek op 9 oktober

9 oktober 2021 om 15:00 Kunst

BUNNIK De laatste week van de tentoonstelling Pannenkoek én Appeltaart?! is ingegaan. Belangstellenden worden uitgenodigd voor het kunstenaarsgesprek in het Landhuis Oud Amelisweerd, tegelijkertijd kunnen ze de heerlijke collectie bekijken in de tentoonstelling Pannenkoek én Appeltaart?! ,,Beleef de veelzijdigheid van alle kunstwerken en wie weet zie je iets dat bij je past.”

De tentoonstelling is nog tot en met zondag 10 oktober bezoeken. Combineer de expo bijvoorbeeld met een mooie wandeling door de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen en geniet van wat lekkers in de Veldkeuken. Wil je meer weten over hoe een kunstenaar zijn of haar inspiratie vindt? Of hoe een kunstwerk tot stand komt? Kom dan naar het kunstenaarsgesprek. ,,Wij organiseren een inspirerende middag met mooie gesprekken over kunst. Wil je graag langskomen? Neem ook meteen je familie, buren of vrienden mee.”

De kunstenaars Satijn Panyigay, Maaike Kramer, Toon Laurense en Britt Dorenbosch zijn deze middag aanwezig om te vertellen over hun werk. Van alle vier de kunstenaars hangt werk in de tentoonstelling Pannenkoek én Appeltaart?! Tijdens deze middag gaan zij in duo’s in gesprek met Klaas Drupsteen over hun inspiratie, het maakproces en de intentie van het kunstwerk. 

Stuur een mail naar info@kunstuitleenutrecht.nl en geef aan met hoeveel personen je wilt langskomen. In verband met de nieuwe corona regels moet je een geldig coronatoegangsbewijs laten zien bij binnenkomst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie