Supervrouwen. Zonder Kinderen: Margo, Rosanne, Claudia.
Supervrouwen. Zonder Kinderen: Margo, Rosanne, Claudia. De Kromme Haan

Eerste theaterprogrammering De Kromme Haan in Bunnik

Activiteiten

BUNNIK Kromme Haan presenteert de allereerste theaterprogrammering van Bunnik. Voor het komend seizoen van 2022-2023 staan er al diverse voorstellingen gepland.

Theater De Kromme Haan in Bunnik is een initiatief van Claudia van Ede en Margo Jungerius. Zij misten in Bunnik een kleinschalig theater. Sinds augustus 2021 huren de initiatiefnemers een schuur aan de Parallelweg 1C in Bunnik. De afgelopen maanden zijn gebruikt om de schuur om te toveren tot een vlakke vloer theater met 50 stoelen, aantal proefvoorstellingen te draaien en de koers te bepalen voor de Kromme Haan. ,,Wij willen ruimte bieden voor talentontwikkeling, dat iedereen met podiumambitie een kans krijgt en een verbindende functie vervullen”, zegt Margo Jungerius. De schuur is ook beschikbaar als repetitieruimte voor koren en / of gezelschappen.

Een greep uit het theaterprogramma laat theatergroep Beer Kat Vis zien met hun ‘Ratrace’, een multidisciplinaire tragikomedie vol muziek, zang en dans. Uit Nijmegen komt Miel Verstappen met zijn solovoorstelling ‘Onderweg’. Theatercollectief Supervrouwen speelt hun debuutvoorstelling ‘Supervrouwen. Zonder kinderen’, een relativerende montagevoorstelling met een snelle mix van beweging, humor en ontroering. ,,We proberen een mix te maken van genres en leeftijden, dat is nu nog niet het geval, maar we horen ook graag input van de bezoekers”, aldus Claudia van Ede. De Kromme Haan brengt in ieder geval vanaf november iedere maand een ‘Cabaret schuur’ of ‘drie in de schuur’ voor cabaret en kleinkunst. De kaartverkoop is al gestart.

OPEN DAG Op 11 september is er een theaterfestival ‘Paraderen’. Daarmee wordt het nieuwe seizoen feestelijk ingeluid en zijn er kleine voorstellingen te zien om alvast een indruk te krijgen.

Het complete programma is te vinden op www.dekrommehaan.nl. Kaarten zijn alleen online te koop via de agenda op de website.

Supervrouwen. Zonder Kinderen: Margo, Rosanne, Claudia.
advertentie
advertentie