Afbeelding
De Kromme Haan

Allereerste Cabaretschuur op vrijdagavond 18 maart vanuit de Kromme Haan.

16 maart 2022 om 15:45 Podiumkunsten

BUNNIK Het publiek wordt tijdens de allereerste Cabaretschuur op vrijdagavond 18 maart op vijf jonge cabaretiers getrakteerd. Zij komen vanuit heel Nederland naar Bunnik toe en nemen ons mee in zelfspot, een kritische kijk op de wereld en gaan luchtig filosoferen over ditjes en datjes in de Kromme Haan. Met een diverse line up is gedurende deze Cabaretschuur een avondvullend programma inclusief een drankje achteraf.

De Cabaretschuur is de eerste voorstelling uit de programmering van de Kromme Haan, gelegen op de grens van Bunnik en Odijk. De Kromme Haan, voor de spelende mens, is een speelse en culturele ontmoetingsplek in een landelijk gelegen schuur direct naast de afslag van de A12. Hier wordt een bijzonder aanbod van kleine voorstellingen muziek, cabaret, toneel georganiseerd.

SAMEN LACHEN De afgelopen twee jaar was theater en cultuur beperkt mogelijk. Voor veel mensen een lastige tijd. De Cabaretschuur is volgens initiatiefnemer Claudia van Ede een mooi startpunt om weer uit te gaan, elkaar te ontmoeten en te lachen. ,,Want samen lachen is gezond”, aldus Claudia en ,,Samen in de buurt naar het theater kunnen gaan een must voor een algehele goede gezondheid.” Het liefst wil Claudia dit van de daken schreeuwen. ,,Hoe gaaf is het dat Bunnik nu een eigen kleine theater heeft.” Zij kijkt er dan ook erg naar uit om samen met het publiek en buurtgenoten de programmering in te vullen voor komend seizoen.

Kaartjes voor de Cabaretschuur zijn te reserveren via de website van de Kromme Haan. Omdat het de eerste voorstelling is van de Kromme Haan, krijgt het publiek een gratis drankje om samen te proosten op dit moment. Ook krijgt het publiek van het eerste uur korting op een tweede voorstelling naar keus.

Kijk op de website www.dekrommehaan.nl voor de gehele programmering. Wil jij meedenken over de inhoud van programmering of mogelijk op een ander manier betrokken zijn? Mail dan naar info@dekrommehaan.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie