Afbeelding
Politie Nederland

Twee verdachten gewapende overval aangehouden

8 oktober 2019 om 15:16 Misdaad

BUNNIK De politie heeft twee mannen aangehouden die worden verdacht van een gewapende overval op een restaurant aan de Molenweg op zondagavond 18 augustus jongstleden. De politie is nog op zoek naar een derde overvaller.


Op de bewuste zondagavond drongen drie overvallers een uur voor sluitingstijd via de ingang van de afhaalbalie het restaurant binnen. Twee van de overvallers bedreigden het restaurantpersoneel en enkele aanwezige gasten met een vuurwapen en een mes. Een derde dader wist zich intussen meester te maken de inhoud van de kassa.In het programma Bureau Hengeveld zijn beelden getoond. Na de overval zijn de daders de Stationsweg overgestoken en via het grindpad langs de St Barbarakerk en het kerkhof, de Burg vd Weijerstraat in gevlucht.

DERDE VERDACHTE Mede dankzij binnengekomen tips heeft de recherche de identiteit van twee vermoedelijke overvallers weten vast te stellen. Twee mannen van 20 en 23 jaar uit Soesterberg en Utrecht zijn inmiddels aangehouden en ingesloten. Het onderzoeksteam is echter nog steeds op zoek naar de derde verachte en tips zijn daarom nog steeds van harte welkom.

GETUIGENOPROEP Heeft u op de avond van de overval of in de weken erna iets gehoord of gezien wat de recherche kan helpen bij het onderzoek naar de derde overvaller? Meld dit dan via het online tipformulier of bel 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie