Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Winst voor volleybalteams VC Kromme Rijn

26 september 2023 om 14:45 Volleybal

BUNNIK Afgelopen week is de Nevobo Volleybal Competitie weer van start gegaan.

De dames en heren van VC Kromme Rijn Odijk lieten zich thuis niet verrassen.

Dames-1 speelde zaterdag thuis in Odijk tegen Cito uit Zeist. Er was veel publiek op afgekomen om het nieuwe team te zien debuteren. De wedstrijd was een aantrekkelijk schouwspel. Vele lange rally’s en mooie punten. VCKR bleek uiteindelijk een maatje te sterk voor de gasten won terecht met 4–0 de wedstrijd. Debutante Carlijn kon het niveau goed bijbenen. En spelverdeelsters Kirsten en Anne Gerdien leverden prima werk binnen de lijnen.

NEEMBARE HORDE

Na de dames kwamen de heren van VCKR aan bod. Zij traden aan tegen Gemini uit Hilversum. Een voor hen onbekende tegenstander. Gedurende de wedstrijd bleek al snel dat de opponent een neembare horde was. Hoewel er flink gestreden moest worden werd deze wedstrijd ook met 4–0 in thuisvoordeel beslist. Mede dankzij uitstekend teamwork werden de aanvallen van de tegenstander geneutraliseerd. En konden met name Tim en Yvo de punten voor VCKR binnen slaan.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie