Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Historische winst Volleybalheren VC Kromme Rijn

8 september 2023 om 14:30 Volleybal

ODIJK Afgelopen gelopen week is de Zeister Volleybal Competitie weer van start gegaan. De heren van VC Kromme Rijn Odijk zorgden voor een daverende verrassing. Ze wonnen van een tegenstander wat dit decennium nog nooit was gelukt.

Op donderdag speelden ze thuis in Odijk tegen Spik & Span die de laatste jaren kampioen werden. De Odijkenaren kwamen flitsend uit de startblokken en wonnen set 1 met 25-16. In de 2e set kwam S&S steeds beter in de wedstrijd. Uiteindelijk werd de foutenlast VCKR fataal. 

SPANNEND

De 3e en laatste set was van begin tot eind spannend. VCKR wist op 22-24 twee matchpoints weg te werken en kwam met 27-25 als winnaar van het veld. Man of the match was Steven die de meeste punten wist te scoren. Debutant Dominique deed keurig zijn werk en invaller Jeroen bracht stabiliteit binnen de lijnen. De 2–1 overwinning werd in de kantine uiteraard extra gevierd.

De dames van VCKR speelden vrijdag in Zeist tegen Down Town en Cito. Het 1e team verloor nipt. Het 2e team debuteerde bij de ZVC met een overwinning.

De gemengde teams boekten 2x winst en 1x verlies.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl.

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie