Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Geen winst voor dames en heren VC Kromme Rijn

27 november 2022 om 13:30 Volleybal

ODIJK Beide 1e teams van volleybalclub VC Kromme Rijn speelden afgelopen zaterdag een wedstrijd. Helaas kon géén winst gevierd worden.

De dames van VCKR speelden hun wedstrijd in Montfoort tegen De Valk. Het werd een lange en slopende strijd. De thuisploeg won set 1 en 4. De Odijkse dames set 2 en 3. Hierdoor moest de 5e set de beslissing brengen. Deze ging met 15-10 naar de Montfoortse dames. De eindstand zijn ook de punten voor de ranglijst : 3 resp. 2.

De heren van VCKR streden moedig tegen BONI uit Utrecht. Maar ook dit keer leverde dat géén punten op voor de stand. Yvo wist de meeste punten voor de Odijkenaren binnen te timmeren. Maar dat mocht niet baten. De mannen moesten met 4–0 verlies in weekend in.

De ZVC heren speelden een geweldige wedstrijd tegen de kampioen Spik & Span en verloren net als vorige week wederom met 2–1. Dit winstpunt werd wèl gevierd in de kantine met bier en bitterballen.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie