Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Winst en verlies Volleyballers VC Kromme Rijn

22 januari 2023 om 17:15 Volleybal

ODIJK VC Kromme Rijn Volleybal heeft zaterdag de eerste thuisdag van 2023 gespeeld. De dames traden aan tegen UVV Sphynx. De heren tegen Shot.

De VCKR vrouwen spelden tegen het Utrechtse UVV een prachtige wedstrijd. Het vele publiek werd beloond met lange rally’s en mooie punten. Uiteindelijk werden alle 4 de sets gewonnen waarmee alle 5 punten voor de ranglijst in eigen huis bleven. Kathelyn was sterk op dreef met o.a. een serviceserie van 12 punten. Coach Rens was dan ook uitermate tevreden na afloop.

De heren van VCKR hadden het voorrecht om de onbetwist kampioen uit Culemborg te mogen ontvangen. Met coach Peter aan de zijlijn gaven ze zeer goede tegenstand maar het klasse verschil was te groot om een set te winnen. De 2 VCKR debutanten, spelverdeler Tom en buitenaanvaller Ruben, hebben zeer verdienstelijk gespeeld. Ook Gido kon zijn getrainde sprongservice in praktijk brengen. De mannen hebben vertrouwen in een goede 2e seizoenshelft.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk ook op www.vckrommerijn.nl.

Inlichtingen via telefoonnummer 06–51000187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie