Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Winst en verlies Volleyballers VC Kromme Rijn

18 december 2022 om 13:36 Volleybal

ODIJK Afgelopen zaterdag, 17 december, zijn de laatste volleybalcompetitiewedstrijden van dit jaar gespeeld. De dames van VC Kromme Rijn wonnen. De heren verloren.

De VCKR vrouwen traden in Odijk aan tegen Cratos uit Kockengen. Een degelijke wedstrijd werd voor volle tribunes aan het publiek getoond. Het eindresultaat 4–0 winst was dik verdiend. Uitblinkster was Yvonne die met prachtig geplaatste aanvallen vele punten scoorde voor de thuisploeg. De dames gaan positief het nieuwe jaar tegemoet.

De heren van VCKR daarentegen konden het niet bolwerken tegen de “boeren-jongens” van Bevoc uit Benschop. De servicedruk van de tegenstanders was hoog. Mede daardoor kwam het eigen spel niet uit de verf. Het resultaat van de laatste wedstrijd van het jaar was dan ook een 4–0 verliespartij.

In de Zeister Volleybal Competitie behaalde Mix-2 wederom het kampioenschap van het najaar. De overige ZVC teams hebben zeer verdienstelijk gepresteerd.

VCKR maakt zich nu op voor het Oliebollentoernooi op 29-december.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie