Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Promotie Heren VC Kromme Rijn Volleybal

29 april 2022 om 12:30 Volleybal

BUNNIK De Heren van volleybalvereniging VC Kromme Rijn hebben de competitie prima afgesloten in de 3e klasse en promoveren komend seizoen naar de 2e klasse.

De Nevobo heren speelden donderdag in Odijk hun laatste competitiewedstrijd tegen Shot uit Culemborg. Het werd een ietwat lome wedstrijd doordat er niets meer op het spel stond. Het enige smetje was dat de 2e set door een te hoge foutenlast met 28-26 door Shot werd gewonnen. Sets 1, 3 en 4 was met ruime marge voor VCKR.

Dit seizoen hebben de mannen grote vooruitgang geboekt qua spel en nivo. Daarom promoveren de mannen vrijwillig volgend seizoen naar een hogere klasse om meer en betere tegenstand te krijgen.

De Nevobo dames hebben nog 1 (inhaal)wedstrijd op het programma staan. Maar eindigen wel op een keurige 3e plaats in de eindrangschikking.

De selecties van zowel dames als heren trainen in de maand mei op donderdagen vanaf 19.30 uur. Versterkingen zijn altijd welkom om mee te komen spelen.

In de maand juni zijn alle trainingen op dinsdagavond aanvang 20.00 uur.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie