Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Kromme Rijn Volleybal wint in Lopik

20 maart 2022 om 18:28 Overig

ODIJK De heren van volleybalvereniging VC Kromme Rijn hebben wederom weten te winnen. De dames moesten de winst aan Amersfoort laten.

door Wouter Goes


De Nevobo heren traden zaterdag aan tegen LVV uit Lopik. Tegen een jeugdig en talentvol team lieten de mannen uit Odijk zien dat ze toch wel een klas beter zijn. Tot aan het matchpoint kwamen ze niet in de problemen. Wonderwel lieten ze er 6 onbenut om de 7e alsnog te verzilveren.

Topscorer was dit keer Niels die met vele geplaatste smashes de bal op de grond van de tegenstander wist te krijgen.Een 4–0 overwinning leverde 5 punten op voor de ranglijst waarin ze nu 3e staan.

NEVOBO DAMES De Nevobo dames moesten vrijdagavond naar Amersfoort waar een povere wedstrijd werd gespeeld. Van begin af liep het niet en zodoende moest een 4–0 nederlaag worden bijgeschreven.

In de ZVC (Zeister-Volleybal-Competitie) won VCKR team Mix-2 met 2–1 van VCKR Mix-1. De dames ZVC wonnen overtuigend van DOSC met 3–0.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie