Winst voor VC Kromme Rijn
Winst voor VC Kromme Rijn Tania van den Berghen via Pixabay

Heren VC Kromme Rijn eindigen als derde in de competitie

24 april 2022 om 12:50 Volleybal

BUNNIK De teams van volleybalvereniging VC Kromme Rijn hebben de eindsprint van de competitie goed ingezet. Zowel dames als heren wonnen met de maximale score.

De Nevobo heren traden zaterdag aan in Culemborg tegen Shot. Het werd een eenvoudige wedstrijd. Door veel servicegeweld van VCKR kwam de thuisploeg er nauwelijks aan te pas. Alleen set 4 was close. Toen Tim en Jeroen ook gingen scoren was het pleit beslecht. Een terechte 4–0 overwinning ging mee naar Odijk.

De Nevobo dames speelden in Odijk tegen Switch Hooglanderveen een gelijk opgaande spannende wedstrijd. Met jeugdspeelsters Libby en Tabitha moest er gevochten worden om de punten. Ook Anne Gerdien van ZVC-Mix-1 was ingevlogen om de diagonaal/spelverdeling te spelen. Uiteindelijk werd in alle 4 sets aan het langste eind getrokken zodat ook een 4–0 winst eindstand werd bereikt.

De Heren eindigen nu definitief op de 3e plaats in de eindstand. De dames worden waarschijnlijk 3e in de eindrangschikking.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl  Meer informatie via 06–5100 0187 of penningmeester@vckrommerijn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie