Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Vier keer winst, één keer verlies VC Kromme Rijn

Volleybal

BUNNIK De teams van volleybalvereniging VC Kromme Rijn zijn nu volop in competitie. Afgelopen weekend was er vier keer winst en één keer verlies te noteren.

De Nevobo-dames en -heren moesten beiden het onderste uit de kan halen. De dames wonnen de 5e set met 15–13 van het Utrechtse Sphynx. De heren verloren de 5e beslissende set met 15–11 van Jupiter uit Oudewater. Hiermee behaalden de heren wel hun eerste punten voor de ranglijst.

Gemengd–1 in de Zeister Volleybal Competitie deden het verrassend goed tegen Spirit uit Driebergen. Er werd een klinkende 3–0-overwinning behaald. De nieuwkomers in dit team blijven het goed doen. Ruben en Yvo scoorden er lustig op los.

De heren ZVC moesten zien te winnen van De Treffers uit Austerlitz. De gelijkopgaande wedstrijd moest in de 3e set worden beslist. En VCKR trok aan het langste eind. Oftewel 2–1 winst.

Gemengd 4 ging met lood in de schoenen naar Den Dolder. Een goed resultaat daar behalen is altijd lastig voor dit team. Toch werd met opgeheven hoofd de zaal verlaten. Na het laatste fluitsignaal was een 2–1-overwinning het eindresultaat.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl .

advertentie