De meiden van De Gemzen.
De meiden van De Gemzen. Margje Camps

Mooie opening turnseizoen voor GV De Gemzen

20 november 2023 om 11:45 Turnen

BUNNIK De eerste voorwedstrijd voor turnsters van de selectie van GV De Gemzen vond zaterdag plaats in de turnhal van GymXL in Amersfoort.

Het team van pupillen niveau 5 bestond uit: Jikke Nienhuis, Lina van Wissen, Famke Boersma en Maud Hengeveld en drie turnsters van Longa Woudenberg. Trainster Margje Camps: ,,Jikke turnde een hele goeie wedstrijd en blonk uit in haar brugoefening met een tweede beste score van de hele wedstrijd. Lina wist ondanks minder trainingsuren een mooie wedstrijd te turnen met een super balkoefening als kers op de taart. Maud hield haar zenuwen in bedwang en turnde haar eerste wedstijd ooit waarbij ze het publiek op de hand had tijdens haar swingende vloeroefening. Ook Famke turnde voor het eerste een wedstrijd, waar haar harde trainingswerk en focus werd beloond met een individuele 4de plek. Door de mooie oefeningen mocht het team een zilveren medaille in ontvangst nemen.”

Het team van Supplement F bestond uit: Lara van Hal, Linde Tegelaers, Lotte Smulders, Noëlle Melis, Saar van Doorn en Stella Melis. 

,,Lara turnde een mooie wedstrijd met zeer sierlijke oefeningen op zowel balk als vloer. Linde verraste zichzelf met het turnen van een aantal moeilijke elementen en blonk uit op vloer. Lotte turnde op elk onderdeel mooi en zette een super brugoefening neer. Noëlle zette na hard trainen een super wedstrijd neer, met als hoogtepunt een prachtige, energieke vloeroefening. Saar liet kracht zien op elk onderdeel, met een super sprong en mooie balkoefening. Ook Stella turnde een mooie wedstrijd met een super brugoefening.”

INDIVIDUELE SUCESSEN

,,In een sterk competitieveld werd het team 5de, wisten de meiden mooie oefeningen te turnen en werden er individuele successen behaald.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie