Afbeelding

Goud en zilver voor de Gemzen Teams

5 december 2022 om 10:15 Overig

BUNNIK Afgelopen zaterdag vonden de eerste wedstrijden van het turnseizoen weer plaats. Dit jaar voor het eerst in een nieuw format: teamwedstrijden en individuele wedstrijden gecombineerd. Het team van niveau 4 mocht het spits afbijten. Dit team bestond uit: Féline Tichelaar, Lara van Hal, Saar van Doorn, Senna Boersma en twee turnsters van Longa Woudenberg. 

GOUDEN MEDAILLE Op alle toestellen werden nette oefeningen geturnd. Féline liet twee super sprongen zien en een nette brugoefening. Lara liet voor het eerst haar nieuwe vloeroefening zien. Ook Saar liet twee mooie sprongen zien en straalde tijdens haar vloeroefening, die beloond werd met een hoog cijfer. Senna liet zien dat ze het afgelopen jaar hard getraind heeft op brug en balk. Dit werd beloond met het hoogste brug- en balkcijfer van de ochtend. Door de nette oefeningen mocht dit team de gouden medaille in ontvangst nemen. Naast de teamscores konden ook individuele medailles verdiend worden. Saar ontving een bronzen medaille voor haar 5e plaats. Senna mocht het hoogste podium betreden en ontving een gouden medaille.

ZILVER  In de middag turnde het jeugd supplement F team, bestaande uit: Lotte Smulders, Rafaella van Zadelhoff, Stella Melis, Quinty Go en Daphne Maas van een andere vereniging. Ook hier werden er nette oefeningen geturnd. Lotte liet zien dat ze het afgelopen jaar hard getraind heeft op brug. Ze turnde een nette oefening met een nette kip. Rafaella turnde een nieuwe sprong en een nette vloeroefening. Stella kwam voor het eerst uit in de keuze oefenstof en liet zien dat ze heel stabiel kan turnen. Ook Quinty had een stabiele wedstrijd met het hoogste cijfer op balk van de middag. Ook zij liet een nieuwe sprong zien. Dit team mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen. Ook Quinty ontving voor haar individuele wedstrijd een zilveren medaille in een sterk deelnemersveld. 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie