BLTC De Niënhof
BLTC De Niënhof BLTC De Niënhof

Tennisvereniging BLTC De Niënhof in Bunnik biedt compact lidmaatschap voor de zomer

19 mei 2022 om 15:56 Tennis

BUNNIK Tennisvereniging BLTC De Niënhof biedt deze zomer een compact lidmaatschap voor drie maanden. Ook wel de Zomer Challenge genoemd. Dit lidmaatschap geldt voor de maanden juli, augustus en september. Hiervoor krijgen spelers 4 tennislessen van een gecertificeerde tennistrainer van One2Tennis, kunnen ze tennissen wanneer het hen uitkomt én doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi.

De Zomer Challenge is leuk voor volwassenen die willen ontdekken of tennis iets voor hen is, óf bijvoorbeeld een zomerstop hebben van een andere sport en hierdoor extra tijd om te tennissen. Zo kan het interessant zijn voor deelnemers die tennis een keer uit willen proberen zonder direct vast te zitten aan een jaarlidmaatschap. Of voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. En denk aan sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen.

Interesse? Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €80,-. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kim Onwezen via e-mail tc@nienhof.nl. Aanmelden kan via www.nienhof.nl.

Tennisvereniging BLTC De Niënhof is veel meer dan zomaar een tennisclub. Jong en oud krijgt de mogelijkheid om te trainen, competitie te spelen en elk moment vrij te tennissen. Tennisvereniging BLTC De Niënhof is een leuke, plezierige en sportieve club waar voldoende plaats is voor nieuwe leden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie