Afbeelding
BLTC

Tennisvereniging BLTC De Niënhof biedt zomeruitdaging voor sporters

10 mei 2021 om 11:15 Tennis

BUNNIK Tennisvereniging BLTC De Niënhof biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus, waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 4 tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde tennistrainer van One2Tennis en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. De Zomer Challenge is leuk voor volwassenen die een zomerstop hebben van een sport of die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn 80 euro.Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Kim Onwezen, e-mail tc@nienhof.nl. Aanmelden kan via www.nienhof.nl.

,,Tennisvereniging BLTC De Niënhof is veel meer dan zomaar een tennisclub. We bieden jong en oud de mogelijkheid om te kunnen trainen, competitie te spelen en elk moment vrij te kunnen tennissen. Onze tennisvereniging is een leuke, plezierige en sportieve club waar voldoende plaats is voor nieuwe leden, jong en oud”, aldus bestuurslid Kim Onwezen.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie