Maak kennis met tennis!
Maak kennis met tennis! BLTC De Niënhof

De Niënhof biedt dit voorjaar proeflessen

15 april 2021 om 16:00 Tennis

BUNNIK Tennisschool One2tennis en BLTC De Niënhof willen op een laagdrempelige manier meer volwassenen en jeugd in Bunnik en omgeving kennis laten maken met de tennissport. ,,Daarom hebben we nu een heel interessant aanbod”, vertelt Lenneke Roodenburg, die sinds november voorzitter is. ,,Als je altijd al eens een balletje hebt willen slaan, dan kun je dat nu proberen met onze Maak-kennis-met-tennis actie. Voor maar 20 euro krijg je vier tennis trainingen.”

Tennisschool One2tennis en BLTC De Niënhof zijn overeengekomen de lopende verbintenis met twee jaar te verlengen. Peter Tjalma is sinds februari, naast Daan Schattefor, trainer op De Niënhof. Roodenburg: ,,Peter heeft zijn sporen in de tenniswereld ruimschoots verdiend in zijn eigen tennisschool waar hij vele topspelers begeleidde. Deze actie voor de jeugd vinden wij een mooie activiteit om de contractverlenging tussen One2Tennis en De Niënhof te vieren.”

TOPTRAINER De komst van Peter past bij de ambitie van de tennisvereniging om een plaats te zijn waar alle soorten spelers terecht kunnen. Trainen aan de hand van een toptrainer is voor de leden van BLTC De Niënhof een unieke kans om het niveau verder te verbeteren. Peter kijkt ernaar uit om de komende jaren trainingen te geven op de Nienhof: ,,De acht gravelbanen liggen er perfect bij. Met de twee kunstgrasvelden en vier gravelbanen waar je ook in de winter op kunt spelen kunnen we het hele jaar door trainingen verzorgen.”

TEVREDEN BLTC De Niënhof is erg tevreden over de manier waarop One2tennis afgelopen zomer is ingesprongen in periode na de Corona lockdown. Trainingen werden gezamenlijk met buurvereniging Griffensteyn verzorgd en dat was met name voor competitieve spelers een prima invulling. ,,Na de Corona lockdown was de interesse om te tennissen enorm groot”, vertelt Lenneke. ,,Met een mooi aanbod van open trainingen voor competitieve spelers hielp de tennisschool de spelers om terug in vorm te komen.” Tennis is een uitstekende sport om in coronatijd veilig te beoefenen met elkaar.

Meer informatie en aanmelden via de website www.nienhof.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie