Afbeelding
via Pixabay

Senioren Open toernooi in Bunnik

Tennis

BUNNIK De elfde editie van het Senioren Open toernooi zal plaatshebben op vrijdag 15 juli op tennispark Rhijnauwen. Het is een toernooi van één dag, met een gezonde en lekkere lunch en natuurlijk een prijsuitreiking. Ontvangst vanaf 09:30 uur, start eerste wedstrijd om 10:00 uur precies, einde om 16:30 uur.

Het is een open toernooi dat toegankelijk is voor alle tennissers, dus ook niet-leden, van 50 jaar of ouder die speelsterkte 6, 7, 8 of 9 hebben. Deelname is mogelijk aan één van de volgende drie onderdelen: dames dubbel, heren dubbel of gemengd dubbel. Aanmelding zonder partner is mogelijk; de toernooicommissie wijst (zo mogelijk) een partner toe. Er wordt gespeeld in poules en de speeltijd per ronde is 40 minuten. Winnaars van de poules strijden vervolgens om de prijzen.

AANMELDEN Er is plaats voor 64 deelnemers. Hierbij geldt het principe: wie het eerst komt, die het eerst maalt. De inschrijfkosten bedragen € 20,00 per persoon. Sluitingsdatum van de inschrijving is dinsdag 5 juli. Inschrijven via toernooi.nl met deze link.

advertentie