Maurtis van der Velpen & Tjerk Sijbesma speelden in de HD A tegen Mink Krijnen en Bernard Groenhof, Maurits en Tjerk wonnen de pot.
Maurtis van der Velpen & Tjerk Sijbesma speelden in de HD A tegen Mink Krijnen en Bernard Groenhof, Maurits en Tjerk wonnen de pot. Sanne van Leeuwen

Toptennis en topweer bij RMA Verecos Open tennistoernooi in Bunnik

12 augustus 2021 om 15:52 Tennis

BUNNIK Het prachtige weer komt de organisatoren van het tennistoernooi van BLTC de Niënhof als geroepen. Een bomvol terras, prachtige tenniswedstrijden en een goede sfeer zijn het resultaat van het harde werk van de commissie.  

In de heren enkel A maakt Jay Trip vooralsnog zijn plaatsing waar, hij won van Bart Schuilenburg. Bernard Groenhof moest helaas het onderspit delven tegen Jordy Nieuwendijk. En in de heren dubbel A redden onze eigen Thomas Broekers en Derk den Ouden (in tenues die de wasmiddeltest niet helemaal doorstaan hebben) het niet tegen Bart Gijsbertsen en Jelle de Bruijn. Dan deed vader Evert het samen met Michel Merkenhof beter: zij wonnen van Pim Kaarsgaren en Alex Bouman.

Janine Lavooy en Arlette Straatman waren met tweemaal 7-6 de betere van de als eerste geplaatsten Charlotte en Lisanne Rijken in de Dames Dubbel D. Én, Marcel Engels mét haarband is samen met Bart Godthelp ook een ronde verder. 

Vandaag speelt Stan Martherus van TC Domstad om half vier tegen Maurits van der Velpen van TC Bilthoven. Dit is de topwedstrijd van vandaag. Een mooie opening van een volle tennisdag! Vandaag een Franse dag in de Tentorant. De koks bereiden een heerlijk driegangen menu met Franse slag klaar. Dus er wordt ook heerlijk gegeten. 

De volgende Bunnikers komen vandaag in actie: Tom, Mink, Daan, Maarten, Sam, Marcel, Koos, Deon, Thomas, Martine, Merel, Bas, Michel, Thijs, Janine, Kim, Bart, Margriet, Suzanne, Lenneke en Klaas. Weerman Hans voorspelde veel goeds voor vandaag en legde de badhandhoek klaar. Kijk al zijn voorspellingen hier terug

Jay Trip in actie
Marco Knopper, hij speelde in de HD A samen met Erwin Gelens tegen Jay Trip en Stan Martherus. Jay en Stan wonnen deze pot.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie