Tennisschool One 2 Tennis gaf vrijdag les bij de Kerstentuin in Bunnik
Tennisschool One 2 Tennis gaf vrijdag les bij de Kerstentuin in Bunnik Bunnik Beweegt

Bunnik Beweegt met tennis, korfbal en cultuur

15 mei 2021 om 08:21 Tennis

BUNNIK Bunnik Beweegt sluit het schooljaar af met tennis en korfbal als nieuwe sporten van de maand. Samen met verenigingen verzorgt Bunnik Beweegt clinics op de basisscholen om kinderen kennis te laten maken met een bepaalde sport. Die verenigingen worden in ruil daarvoor in de spotlight gezet via social media.

Mei is het tennismaand. De drie tennisclubs BLTC De Nienhof in Bunnik, SV Odijk Tennis & SV Aurora Tennis in Werkhoven verzorgen samen met tennisscholen de lessen. Tennisschool One 2 Tennis was met de buurtsportcoaches van Bunnik Beweegt vrijdag 14 mei bij De Kersentuin in Bunnik. In een uurtje leerden de deelnemende kinderen op een speelse manier over de tennissport. Daarnaast geeft One 2 Tennis deze maand ook clinics aan verschillende basisschoolklassen uit Bunnik tijdens de gymlessen op het tennispark van De Nienhof. SV Odijk Tennis organiseert Pinkstermaandag 24 mei ‘Tennis met een kennis’, waarbij leden een introducé meenemen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. De jeugd van 6-18 jaar mag een vriend/vriendin meenemen bij de jeugdinloop van 10:00 - 11:00 uur. Tennisvereniging SV Aurora Tennis in Werkhoven verzorgt gratis proeflessen tennis voor jongeren. 


KORFBAL In juni is korfbal de sport van de maand. Vooruitlopend op deze maand organiseert korfbalvereniging Midlandia op woensdag 19 mei, woensdag 26 mei en woensdag 2 juni vrienden & vriendinnentrainingen. Tijdens de korfbalmaand in juni promoot Bunnik Beweegt dit soort dagen, eventuele extra clinics en mogelijkheden (zoals de Kangoeroe KLUP voor 3 tot 6 jaar). 

CULTUURMAAND In het schooljaar 2021/2022 gaat Bunnik Beweegt door met Sport van de maand, maar ook cultuur mag niet ontbreken. Daarom wordt het vanaf september 2021 Sport & Cultuur van de maand. Werkzaam bij een culturele organisatie? Denk aan theater, muziek en beeldende kunst. Wie mee wil werken kan contact opnemen met buurtsportcoach Rowie Hardeman van Bunnik Beweegt via r.hardeman@bunnikbeweegt.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie