De maand maart stond in het teken van de hockeysport, als onderdeel van het ‘Sport van de Maand’-project van Bunnik Beweegt.
De maand maart stond in het teken van de hockeysport, als onderdeel van het ‘Sport van de Maand’-project van Bunnik Beweegt. HC Kromme Rijn

Bunnik, Odijk en Werkhoven maken kennis met hockey

4 april 2021 om 10:00 Hockey

BUNNIK De maand maart stond in het teken van de hockeysport, als onderdeel van het ‘Sport van de Maand’-project van Bunnik Beweegt. Met het doel om kinderen uit Bunnik, Odijk en Werkhoven kennis te laten maken met hockey, heeft HC Kromme Rijn - de hockeyclub van gemeente Bunnik - de afgelopen weken hockeyclinics verzorgd tijdens de gymlessen van de basisscholen. De clinics werden gehouden op school en op de velden van de vereniging in Bunnik en werden met veel enthousiasme ontvangen. In het begin soms nog onwennig, maar de kinderen werden al snel handiger met stick en bal.

Vanwege coronamaatregelen was het helaas niet mogelijk alle scholen aan te doen. Heb je de schoolclinics gemist, of wil je nog eens proeven aan hockey bij HC Kromme Rijn? Kom dan naar de vrijblijvende open training speciaal voor jongens van 6 tot 12 jaar op vrijdag 9 april (16.00-17.00 uur), of train mee met één van de jongste jeugdteams (6 t/m 10 jaar) op de vriendjes & vriendinnetjes-dag op woensdagmiddag 21 april. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@hckrommerijn.nl.
Ook buiten deze dagen en leeftijdsgroepen zijn er mogelijkheden om eens mee te doen bij een training.

Met als motto ‘hockey voor iedereen’ biedt HC Kromme Rijn een verscheidenheid aan hockeyactiviteiten voor jong en oud, op ieders niveau en intensiteit. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen laagdrempelig kennismaken met de sport tijdens de Funkey lessen. Vanaf 6-7 jaar speelt de jeugd wedstrijdjes - eerst in kleine teams, vanaf 10 jaar in elftallen op een heel veld.
Daarnaast biedt de vereniging hockey in verschillende vormen (trainingen en/of wedstrijden) voor studenten en (jong)volwassenen, zoals (jong)senioren en veteranen competities, (studenten)trimhockey, Sevens-competitie - nieuw op vrijdagavond -, en Walking Hockey.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie